Виктория започва европейското си турне за Евровизия 2020

Виктория Георгиева – VICTORIA  ще вземе участие в промо концерта за Евровизия в Лондон на 29 март. Това ще постави началото на европейската обиколка на младата певица преди конкурса през май месец.

Българският представител на Евровизия 2020 вече потвърди участието сив концертите в Амстердам на 4 април и в Мадрид на 11 април, където ще изпълни българската песен за Евровизия 2020 предблизо15 000 фенове на музикалната надпревара.

Виктория е сред първите участници, които потвърждават участието си в тазгодишното издание на London Eurovision Party. Събитието ще се проведе в концертната зала в сърцето на Лондон Café De Paris и ще събере за първи път голяма част от участниците от тазгодишното издание на Евровизия.

Това ще бъде и първата среща на българския представител със стотиците международни журналисти, които отразяват конкурса.

 

Зад кулисите на видеоклипа на VICTORIA за Евровизия 2020 / ВИЖ

 

Българската песен за Евровизия ще бъде представена на 7 март в предаването “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ 1. Специален гост в студиото ще бъде и певицата, която ще разкаже повече за проекта и предстоящото промоционално турне в Европа.

Преди броени дни тя засне музикалното видео към песента си, което също ще бъде представено на 7 март в студиото на БНТ 1.

Тази година конкурса Евровизия ще се проведе в Ротердам на 12, 14 и 16май и ще бъде изпъчен пряко по БНТ 1 от 22 часа. България ще вземе участие във втория полуфинал на 14 май.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!