ВИЖ какви промени направи Equinox за Евровизия

Equinox с втората репетиция на сцената на Евровизия

Българските представители на Евровизия 2018 – група Equinox, завърши и втория кръг от репетиции вчера. За разлика от първите проби, сега българският екип изпробва различна конфигурация на светлините и някои промени по заснемането на песента.

„Доволни сме от напредъка в нашето изпълнение. Смятам, че за едно толкова сложно изпълнение като нашето, нещата се получават на добро ниво. Разбира се, има още някои неща, които смятаме да променим. Но съм убеден, че всичко ще бъде перфектно за истинското шоу на 8 май“ – заяви един от вокалистите в групата Владимир Михайлов.

„Сцената е наистина огромна и ни трябваше малко време, за да свикнем с нея. Да свикнем със заснемането и това къде да застанем в точния момент. Сега обаче се чувстваме много по-добре. А и със следващите репетиции смятам, че напълно ще навлезем в атмосферата“ – добави Георги Симеонов – JJ.

Следващата репетиция е на 7 май от 16:00 българско време, когато е първата цялостна репетиция за шоуто. В същия ден от 22:00 е жури финалът на първия полуфинал. Тогава гласуват професионалните журита, които формират половината от резултата.

Първият полуфинал е на 8 май от 22:00 българско време и ще се излъчи на живо по БНТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!