Вижте: Verry – Най-щастливата жена

Младата изпълнителка Verry изненада приятно любителите на хубава музика на празника на влюбените с песента „Най-щастливата жена“. Това е второто самостоятелно парче на певицата, което се появява няколко месеца след дебютната й песен „Reggaeton да зазвучи“, която се радва на голям интерес.

„Най-щастливата жена“ е вдъхновена от представите на Verry за истинската любов. Певицата споделя, че когато е работила по песента е била в очакване на това да й се случи красив любовен романс, който няколко месеца по-късно вече е реалност.

„Колкото и да се опитваме, не можем да определим какво точно означава да обичаме някого, не знаем какво означава тази дума „любов“ или кога тя става осезаема в нашия живот. Когато мислим за любов, си представяме пеперуди в стомаха. Мислим за първите мигове, в които виждаме любимия човек и начина, по който сърцето ни подскача. Когато мислим за „любов“, мислим за целувки. За мимолетни, красиви моменти. Именно тeзи красиви емоции и усещания се опитах да пресъздам в песента“ – споделя тя.

„Най-красивата жена“ е по музика и текст на изпълнителката, а аранжиментът е дело на Станислав Вълев, популярен като STANI. Именно STANI застава като продуцент зад проекта с музикалната си компания Evince Music, която подкрепя млади таланти в тяхното развитие. Красивото видео е дело на ECHKING VISUALS.

През месеците, в които работата на музикантите е възпрепятствана заради пандемията от COVID-19, певицата подготвя още няколко нови парчета, с които предстои да зарадва меломаните съвсем скоро.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!