Вижте кой нацелува Преслава в Тайланд пред мъжа й/ СНИМКИ

Преслава реши да избяга от януарския студ в България и преди броени дни си подари екзотична ваканция. Певицата и цялото й семейство е на почивка в Азия. В социалните мрежи тя ежедневно показва как прекарва времето си в Тайланд, като пуска интересни кадри и видеа.

Една от големите атракции, който впечатлиха последователите на звездата, е “целувката на слона”.

“When the Elephant kissed me…” – отбеляза тя  в своя официален инстаграм профил, а феновете веднага реагираха с многобройни коментари.

Преслава и слончето се срещнаха на остров Пукет, където семейството на певицата се забавлява в парка на тигрите и останалите атракции в зоопарка.

Преслава на екзотично пътешествие с дъщеря си/ ВИЖ

Фолк звездата на „Пайнер“ остана изумена от 45-метровата статуя на Буда или както официално се нарича Big Budah Phuket. Статуята на Буда изобразява Гаутама в седнало положение, изработена е от бетон и покрита с бирмански бял мрамор.

Тя е разположена на върха на хълма Накерд близо до Чалонг, строителството започва през 2004 г., а разширяването на монумента продължава до 2017 г. Това е третата най-висока статуя в Тайланд след Великия Буда на Тайланд и Луангпхо Яй.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.