Вижте каква абитуриентка е била Ивана/ СНИМКА

Ивана разказва за своя абитуриентски бал в емоционално интервю. Фолк звездата на „Пайнер“ се връща в годините назад и с вълнение си спомня за този свой празник.

“За Айтос, в който съм родена, абитуриентските балове бяха истински празник. Минаваше се през целия град, за да те огледат от всички страни, да коментират тоалета ти, да преценят дали кавалерът ти е с авторитет. Голям цирк беше” –  казва тя пред в-к “Марица”.

Нямало значение с каква кола ще отидеш на бала, нито пък били толкова важни прическата и гримът на абитуриентката. За повода най-близките роднини се събирали у дома за кратка почерпка. Всички се вълнували най-вече от роклята на зрелостничката, а за Ивана тя се оказала покупка в последния момент.

“Нямаше голям избор, а и попфолкът не съществуваше, нямаше откъде момичетата да копират модели.” – обяснява изпълнителката.

Певицата била на бала си с петролено зелена рокля със средна дължина. Не й била съвсем по мярка, а модерните тогава подплънки, били малко широки. Но най-инфарктна за нея се оказала прическата, която била на косъм от провал.

“Подстригах се и се накъдрих, но не постигнах търсения ефект. Приличах по-скоро на леля ми от 20-те години, отколкото на модна икона” – казва с усмивка певицата.

Ивана, която е завършила ЕСПУ “Христо Ботев”, била сред най-популярните девойки в училище, комсомолски секретар на класа. Колкото тя била момиче за пример, толкова нейният кавалер бил лошо момче. Но и до днес това е един от най-милите й спомени, които я карат да се усмихва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!