Вижте една от претендентките за ново лице на “Пайнер”

Ивета Костова е една от претендентките за ново лице на “Пайнер”, но талантът й вече бе забелязан от Фондация “Енчо Керязов”. Екипът на телевизия “Планета” се срещна с нея зад кулисите на концерта “Нощта на звездите” в зала “Арена Армеец”. Ивета Костова беше един от участниците в този много отговорен и престижен спектакъл.

“Участието ми в “Нощта на звездите” определено е голяма отговорност. От 2012 година съм във Фондация “Енчо Керязов”. Първо като номинирана за област “Изкуство”, след това спечелих наградата и участвах в журито. Всяка година от 2012-а досега съм между приятелите на Фондацията.”

Мениджърът на телевизия “Планета” –  д-р Хари Янакиев, не пропусна да я попита дали си мечтае да стане част от звездите на телевизия “Планета”.

“Разбира се, всеки изпълнител иска да израства във всяка една област. Смятам, че мога да се развия още като поведение, като пеене…  Мисля, че мога да го направя в компания като “Пайнер”. Не съм учила в музикално училище, но съм ходила на частни уроци. Тепърва смятам да се развивам и да ставам все по-добра в областта, в която съм избрала, а именно музиката.” – обясни тя.

Ивета Костова е от Ямбол и вече две години е детска учителка. Тя е убедена, че децата са най-хубавото нещо. Ако не развият талантите си в първите седем години, по-нататък е малко сложно и за тях самите да намерят себе си. В семейството си няма музикални таланти, но баща й е бил доста добър танцьор и може би от него е наследила ритъма.

Досега е пяла предимно поп и джаз, но винаги с удоволствие е изпълнявала народни песни и попфолк по време на свои участия. За нея е важно една песен да докосва душата, независимо от кой стил е. Решението да участва в кастинга на “Пайнер” и телевизия “Планета” за нови таланти идва след един дълъг ден в детската градина.

“Децата ме бяха ядосали доста. Стоях си вкъщи и размишлявах на тишина. Гледах телевизора без звук и видях рекламата за кастинга. Включих звука и си казах: „Защо пък да не пробвам, може да стане нещо“. Веднага реших да си пусна материалите. В лаптопа си имах всичко. Течаха последните дни от първия етап, така че не губих време. Не очаквах нищо, но много се развълнувах, когато ми се обадиха, че съм одобрена за лайв концерта.” – разказва тя.

Мечтае да става все по-добра с всеки изминал ден. Надява се и хората наистина да оценят сърцето и душата, които влага във всичко, което прави.

Всички финалисти в “Кастинг 2019”  ще пеят на 8 и 9 април в комплекс “Приказките” край Харманли.

5 коментара към “Вижте една от претендентките за ново лице на “Пайнер””

  • Милка каза:

    Тая в момента прилича на краварка, а ако влезе в Пайнер за една година ще е тотална прос**тутка.

  • Милка оригинал каза:

    Харесва ми момичето и желая много успехи. А ти крадецо да пукнеш

  • Вулева каза:

    Старите певачки остаряха и трябва да се заменят със свежа плът която да обслужва списъка със спонсори на Митко Димитров. Пиклата не е нещо особено като визия, но като я издокарат по пайнерски с вид на пенсионирана проститутка работата ще стане. За глас да не говорим- там д.пе трябва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!