Видеоклип 2019 - 1 тримесечие

Избрахте 5-те видеа от „Видеоклип 2019“- тримесечна класация

Първата тримесечна класация „Видеоклип 2019“ приключи

Факт са резултатите от първата тримесечна класация на Signal.bg за попфолк клипове. Над 40 видеа участваха във „Видеоклип – 1 тримесечие“. Най-добрите видеа оформят топ 10, а първите 5 продължават в годишната класация „Видеоклип 2019“.

Fashion Choice

ТОП 10:

01. Галена – Сърце – 19 313 точки
02. Емануела- Скъпото се плаща – 18 117 точки
03. Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд ft. Веско Ешкенази – Краят на света – 17 150 точки
04. Галин и Лидия – Няма да ми мине – 16 518 точки
05. Преслава – Изтрезняваш ли – 16 410 точки


06. Лияна – Принцеса – 16 180 точки
07. Анелия – Заради теб – 15 362 точки
08. Анелия – Сърцето ми – 15 262 точки
09. Райна – Размазаният грим – 14 720 точки
10. Константин – 107 дни – 13 880 точки

4 коментара към “Избрахте 5-те видеа от „Видеоклип 2019“- тримесечна класация”

 • МАРИО каза:

  Какво прави ‘Размазаният грим’ тук при положение, че няма видео, а обикновено слайдшоу???

 • Митко Стефанов каза:

  „Принцеса“ е много хубав клип с послание и мисля, че заслужаваше да е в първите 5.

 • Измама каза:

  Песен без клип наредена в листата за клипове 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂искам сигнал да пусне критериите за оценяване на клип и най добрите клипове .обидно е за изпълнителите да дават хиляди левове за клипове ,за режисьорите за гримьорите които се стараят и накрая слайдшоу което всеки може да направи да влиза в тази класация .Гледам отдолу на сайта ви пише ,че правата на статиите са ваши как така като половината ви статии са копи пейст от др сайтове ?Да не говорим че и с грешките ги копирате и уж сайта не прави реклами в статиите ама май на определени неща прави или по скоро за определени хора .Г-жо Стоянова харесват ми двойните ви стандарти на фона на изказванията ви колко сте честна либерална :)Говори много за самата вас и вашата работа

  • Signal.bg каза:

   Здравейте, за съжаление сме допуснали голям гаф. В случая грешката е породена от това, че изобщо не сме погледнали, че в топ 10 има класирана песен без видеоклип. Критериите за оценяване на песни, клипове, изпълнители и т.н. са на база брой получени гласове, които са дадени от читателите на Signal.bg.

   Извиняваме се, че не сме направили проверка на класираните клипове. В първи етап на допитването формата за гласуване позволява потребителите да напишат свободен текст и на практика да гласуват за каквото си пожелаят. За напред ще помислим какво може да променим в това отношение.

   Нашата грешка е голяма, но за огромно съжаление не може да пропуснем и да попитаме как така и защо толкова много хора са гласували за „Размазаният грим“? Ние представяме резултатите на база дадени гласове, които в конкретната класация носят точки на предложенията. Бихме се радвали ако някой от гласувалите за това предложение ни обясни защо го е направил!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!