Веселин Маринов спази четвъртвековната си традиция

Почитателите на Веселин Маринов вече очакват с голямо нетърпение лятното му турне. За тяхна радост певецът не изневери на себе си и на 25-годишната си традиция в края на юли да стартира поредица от концерти.

“От 1995 година аз правя моите около 70 концерта всяка година. Те винаги си идват сами, за разлика от тази година, но въпреки концертите, които пропуснахме досега, продължаваме с лятното турне. Всеки път тръгвам на турне като за последно, все едно предстои най-хубавото нещо. И затова с огромно нетърпение очаквам дните, в които ще отида спокойно на концертите, а хората отново ще седнат един до друг, ще викат, пеят и ще се забавляват“ – споделя Маринов.

Ситуацията е много деликатна, но животът трябва да продължи, категоричен е изпълнителят. Колкото и да е трудно, всички заедно ще се справим, заявява той и е решен отново да тръгне по градове и села, за да бъде до хората, до тяхната тъга и радост, благодарение на заряда на музиката, която прави.

Лятното турне на Веселин Маринов е озаглавено “Снимка от лятото“, а първата среща с публиката ще бъде на 29 юли в Каварна. Всички концерти са с начален час 21:00, вход свободен, с изключение на тези в летните театри на Бургас и Варна.

Билети за тях могат да бъдат купени след 10 юли от касата на Драматичен театър “Адриана Будевска” в Бургас и във Варна – от касата на Летен театър, ДКС и Ticketportal.

“СНИМКА ОТ ЛЯТОТО“

29 юли – Каварна, Централен площад
30 юли – Варна, Летен театър
02 август – Бяла, Лятно кино
03 август – Царево, Централен площад
04 август – Созопол, Летен театър
05 август – Бургас, Летен театър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!