Веселин Маринов празнува на морския бряг

Веселин Маринов и тази година ще спази традицията да празнува рождения си ден със своя екип и приятели. Певецът е роден на 4 август, а  по това време вече е на финалната права на лятното си турне “Легенда за любовта”. До момента с голям успех преминаха концертите в Каварна, Варна, Албена, Бургас, Поморие, Приморско, Царево и Бяла.

На 5 август новите песни на обичания изпълнител ще прозвучат за публиката в Летния театър на Созопол. Финалният концерт ще бъде в Античния театър в Несебър на 6 август.

След края на Лятното турне Маринов ще има само няколко седмици, за да финализира подготовката на петото издание на Националния конкурс за млади таланти “Полските щурчета”, който ще се проведе от 5 до 8 септември в Полски Тръмбеш. През 2015-а година изпълнителят сбъдна своята голяма мечта като създаде фестивал в родния си град.

В навечерието на празника на Веселин Маринов телевизия “Планета” зарадва рожденика и неговите фенове като излъчи концерта-промоция на албума “Представи си…” от зала 1 на НДК. Тази вечер може да гледате последната част – по “Планета” ТВ от 19.30 часа, а в ефира на “Планета HD” – от 21.30 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!