Веселин Маринов откровено за любимата си жена

Веселин Маринов говори открито за любовта, за щастието да обичаш и да се чувстваш обичан. Преди старта на поредното си лятно турне изпълнителят споделя, че е срещнал истинската любов.

“Тя е едно обикновено момиче, което срещнах преди 3-4 години. Казва се Веселина и в началото бяхме само приятели. Впоследствие се появи любовта, а днес смело мога да кажа, че съм много щастлив с нея, тя допълва моя живот. Преди години, преди да срещна Веселина, си мислих, че любовта, за която пея все е на крачка от мен, някак си, че я има може би само във филмите… Добре, че се случи така, че се появи Веселина и разбрах, че тази любов може да бъде реалност. Друго е когато знаеш, че те чакат с любов. Когато затвориш вратата у дома и с нея свършва целия свят, оставаш само ти с човека на живота си. Това е любовта“ – казва той пред БТВ.

Певецът е категоричен, че и любовта на публиката е нещото, което му дава енергия и заряд вече толкова години.

“Някой път се чудя как продължавам толкова години с голям екип, техника… Но си отговарям, че в основата е любовта към музиката и обратната връзка с хората – това, което получаваш отсреща, тази искрена и неподправена любов“ – категоричен е той.

С нетърпение очаква срещите със своите почитатели по време на турнето “Снимка от лятото“. Всички концерти са с начален час 21:00, вход свободен, с изключение на тези в летните театри на Бургас и Варна. Билети за тях могат да бъдат купени след 10 юли от касата на Драматичен театър “Адриана Будевска” в Бургас и във Варна – от касата на Летен театър, ДКС и Ticketportal.

“СНИМКА ОТ ЛЯТОТО“

29 юли – Каварна, Централен площад
30 юли – Варна, Летен театър
02 август – Бяла, Лятно кино
03 август – Царево, Централен площад
04 август – Созопол, Летен театър
05 август – Бургас, Летен театър

Реклама

1 коментар към “Веселин Маринов откровено за любимата си жена”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!