Веселин Маринов обяви концерт в навечерието на Великден

Веселин Маринов ще зарадва многобройните си почитатели с концерт в навечерието на Великден. Този път обаче събитието ще бъде по-различно от обичайните срещи с публиката, защото ще се състои онлайн, каквато традиция вече въведоха доста музикални звезди.

Заради извънредните марки в България, свързани с пандемията Covid-19, певецът отложи своето Пролетно турне, което трябваше да започне от Русе точно днес – 6 април.

“Мили хора, на 15 април, в навечерието на Великден, ще имаме online-концерт за всички вас. Надявам се моите песни да стигнат до вас, с тях да ви поздравя и да бъдем актуални в празничните дни, макар и по този различен и нов начин” – споделя той в специално клипче в социалната мрежа.

Веселин Маринов: Всички сме подвластни на тази трагедия

Междувременно заедно с част от музикантите, с които излиза пред публика, обичаният изпълнител направи репетиция в собствения си офис, за да подготви песните за концерта.

Тогава се роди и идеята да поздрави с песен своите почитатели, но най-вече лекарите, зъболекарите, медицинските сестри, полицаите в България, всички тези, които са на първата линия в борбата със заразата.

За всички тях пожеланието на Маринов е: “Бъдете здрави!”, а песента “Доброта”, по музика и аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Александър Петров, прозвуча специално за тях.

“Доброто има го, доброто винаги е тук до нас.
Необяснимо е, непредвидимо е, но вярвам аз…
Че във един момент, във най-случаен ден
идва то и всичко се променя в миг,
направим ли добро!…”

Великденският концерт на Веселин Маринов ще бъде излъчен в интернет чрез платформата URBO на 15 април. В нея ще бъде обявен и началния час на online-изявата.

1 коментар към “Веселин Маринов обяви концерт в навечерието на Великден”

  • Таня каза:

    И четиримата приличате на сварени подметки. Правенето на добро очевидно ви е съсипало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!