Веселин Маринов: Каня ви на алтернативата, която избрах

Веселин Маринов отново радва публиката си с многобройни концертни срещи. Любимецът на няколко поколения българи обяви три дати за концерти в София.

От екипа на звездата обявиха, че спектакълът “Легенда за любовта” ще се състои през октомври, а самият той публикува подробности в официалната си страница в социалните мрежи.

“В началото на годината обявихме две дати за концерти в Зала 1 на НДК – 25 и 26 ноември. Доста от вас си купиха билети преди средата на март, когато животът ни се промени. Винаги съм искал да показвам пред вас най-доброто, на което съм способен и най-добрата техника, която има в България, а 50 % заетост на залата (ако не я променят на 30 % отново) няма как да обезпечи такова събитие. Каня ви на алтернативата, която избрах и която като качества (звук, осветление, мултимедия) максимално се доближава до концертите, които правя в Зала 1” – сподели певецът.

Веселин Маринов на национално турне с книгата си “От любов“

Междувременно Веселин Маринов направи турне за представянето на своята автобиографична книга „От любов“, като се срещна със свои почитатели в различни градове.

Реклама

Реклама

1 коментар към “Веселин Маринов: Каня ви на алтернативата, която избрах”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!