Веселин Маринов заложи на „Умна и красива“

Веселин Маринов е готов с новия си музикален албум “Легенда за любовта”. За най-нетърпеливите певецът направи неочаквана изненада в официалната си страница във Facebook.

“Скъпи почитатели, благодаря Ви за огромния интерес, писмата и въпросите за очаквания нов албум. Именно те ме провокират да Ви подаря още една песен, с която да задоволя, макар и частично, вашето любопитство. Надявам се, в първите дни на април албумът “Легенда за любовта” да бъде във вашите ръце, а дотогава приятно слушане на “Умна и красива” – написа изпълнителят във фейсбук профила си.

Той вече представи в социалната мрежа пилотната песен “Жена на токчета”, която веднага бе оценена с многобройни харесвания и мили коментари.

7 коментара към “Веселин Маринов заложи на „Умна и красива“”

 • Люси Кутиева каза:

  Посветил я е на мен! Благодаря ти, Веско! Обичам те, завинаги твоя Людмила от Карамитево! Чакам те скоро на площада да пеем заедно!

 • Истината каза:

  На кое да ти завиждам? На тъпотията ли? Имаше една луда, като теб Коки, а нищо чудно и да си същата. Човек, който говори небивалици, за какъв да го имам?

 • Люси Кутиева каза:

  А, ти какво говориш е Тартюф, ако изобщо знаеш кой е ?! Я, не ме занимавай !

 • Истината каза:

  Кукумицинка, пий си хапчето. Кутиева ли си Кашонова ли си не те знам.

 • Люси Кутиева каза:

  Мило дете, вместо да сипеш огън и жупел по сайтовете, вземи прочети някоя друга книга. Очевидно не си го правил и няма да ти се отрази зле.
  Може би ще те научи как трябва да се държи един възпитан младеж, в което силно се съмнявам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!