Веселин Маринов бележи нов успех

Лятното турне на Веселин Маринов традиционно събира любители на хубавата българска музика. Музикалният тур започва на 24 юли от Каварна, като ще премине през Албена, Бургас, Поморие, Приморско, Царево и Бяла.

Поради големия интерес към концертите, тази година изпълнителят ще изнесе два спектакъла във Варна, в два поредни дни. Това ще се случи на 25 и 26 юли в Летния театър в града, а билети вече могат да бъдат закупени на касата на Летен театър Варна и онлайн.

Междувременно настоящото турне “Легенда за любовта“ вече премина през Дряново, Севлиево, Габрово, Червен бряг, Враца и Монтана при изключителен успех. Певецът е щастлив, че публиката харесва новите му музикални предложения и обещава още много незабравими мигове с песните от актуалния му проект.

Веселин Маринов е категоричен, че всеки последен албум показва неговото израстване като музикант, като човек, който приема днешния живот и той е отражение в музиката му, като личност, чийто живот не е по-различен от на всички онези, които имат ежедневните проблеми, раздели, влюбвания, страдания и радости. Именно с това си обяснява огромния интерес към неговите песни и творчество.

А ето и датите на концертите от лятното турне на певеца:

24 юли – Каварна, Централен площад
25 юли – Варна, Летен театър
26 юли – Варна, Летен театър
27 юли – Албена, Парк до хотел “Добруджа”
29 юли – Бургас, Летен театър
30 юли – Поморие, Централен площад
31 юли – Приморско, Летен театър
01 август – Царево, Централен площад
02 август – Бяла, Лятно кино

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!