Весела с предколеден подарък от почитатели

Изпълнителката с най-палавото око в попфолка Весела получи най-изненадващо и ненадейно предколеден подарък от свои дългогодишни почитатели, а вече и приятели. В навечерието на най-светлите християнски празници певицата бе изненадана с чисто нова песен и с текст към нея, която да запише и прибави към своя репертоар.

Наскоро звездата на „Sunny Music“ сподели за търновското радио „Фаворит„, че това е един наистина скъп и мил подарък, и жест към нея, тъй като в последно време е много трудно да се намери наистина красива и стойностна песен.

„Много приятно бях изненадана, когато наскоро едно наистина талантливо младо момче ми поднесе като подарък песен композирана от него, а текстът е на една наистина нетипична в изказа си и начина на писане, и напълно непозната за нашият жанр поетеса – Мария Илиева. Името на композитора е Дидо Калпаков и доколкото разбрах учи музика в София, но е родом от Харманли и в свободното си време свири по заведенията. Песента все още няма заглавие и това ще го мисля с екипа ми накрая, но ми се върти в главата да я нарека „Нещо еротично“. Музиката е много приятна и съвсем скоро всички ще имате възможност да я чуете. Надявам се оттук насетне с тази песен да спечеля не само аз нови почитатели, но да дам тласък и в кариерата на този млад творец да си проправи път към голямата сцена и да работи, и за други колеги. А доколкото подочух, вече има и други изпълнители, които са го потърсили за песни, което наистина ме радва. Тази година определено е по-различна за мен откъм композитори, защото ако си спомняте последната ми песен „Късаш рокли“ също беше на едно напълно ново до този момент име – Красен Павлов и с тази песен отново се завърнах под светлините на прожекторите“.

Весела сподели, че песента вече е записана и съвсем скоро парчето трябва да е готово. Певицата обмисля кога би било най- подходящо да промотира парчето, като това най-вероятно ще е след новогодишните празници. А по реакцията и коментарите на почитатели ще вземе решение дали песента ще с сдобие с клип, който да се завърти по Фен ТВ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!