Венета Райкова със скандални думи срещу голяма фолк звезда

Венета Райкова написа остри думи срещу известна фолк певица, която тези дни върнала годежен пръстен. Телевизионната водеща споделя в социалната мрежа, че точно за тази певица е писала и в книгата си „Милионерката“.

„Случайност? Фолк певица днес върнала годежен пръстен и пак няма да се жени. И точно за такава фолк певица пише в „Милионерката“ – меркантилна, на възраст 40+, все чакаща годежен пръстен от връзките си с много богати мъже и все оставаща сама… Случайна прилика от книгата с действителността“ – пише Венета.

„Книгата ми излезе на 6 февруари и има случайна прилика с живота на две фолк певици. Ще я нарека пророческа книга, а аз съм един пророк или просто познавам живота на измислените герои в художествената измислица“ – подчертава тя.

Въпреки че в публикацията си Райкова не конкретизира коя певица визира, според писания в редица медии, Глория е развалила годежа си с пловдивския бизнесмен Йордан Джермански и му е върнала годежния пръстен, който й е подарил още в края на миналата година.

До този момент липсва коментар от страна на примата на попфолка дали наистина се е разделила с любимия си, както и относно написаното от Венета Райкова.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ✨💫Венета Райкова ⚜️ (@veneta_raikova) на

11 коментара към “Венета Райкова със скандални думи срещу голяма фолк звезда”

 • Таня каза:

  Каквато и да е Глория, важното е, че никога не дойде при теб на интервю. Ти продължавай да се навираш в долните гащи на този и онзи и да търсиш жълти петна, които да превърнеш в книги. Жалък паразит.

  • Милка каза:

   Е, голяма работа, че една к*рва не отишла при друга такава. И без интервютата на Глора, светът не е спрял да се върти. Тя и без това бледо копие на съвсем друга к*рва – Цеца, само че поне тя реално е фактор, докато нашата никой не я бръсне за слива.

 • Обективен каза:

  Мила ми Венета ,
  тъпо и недостойно е да си изкарваш парите на гърба на по -успелите от теб.
  Направи нещо свое, разкажи някаква твоя история , защо трябва да използваш чуждите сполуки и несполуки и да пишеш книга с тях. Това не те отличава от един паразит по нищо !

 • Анонимен каза:

  Тази вече никой не я бръсне за слива и се чуди как да привлече внимание.

 • Стела каза:

  „Творчеството“ на тази женичка не струва и 5 стотинки. Но не е тъпа Венета, тъпи са всички, които купуват безстойностните плиткоумни книги. Докато ла…а й са в топ 10 тази ще продължава да ни залива с простотиите си. Така че следващия път като влезете в книжарница мислете.

 • One каза:

  Не е Глория! За протокола тя е гостувала на Венета Райкова, още когато водеше предаването „Ексклузивно“ по Евроком, има качени записи в ytube. Замислете колко фолк певици има над 40. Подсказвам: дебела, вечно недоволна, много пие, яде постоянно,вечно търсеща внимание. Мислете и се сетете! 😉

 • Олга каза:

  Ти си евтина пачавра дори и за пиацата на централна гара не ставаш лекичко! Евтини книжлета си пишеш, ама кой ще ти ти ги чете на овцо. Всички знаем че си олигофрен без никакъв рейтинг по всички кабеларки от които те изритват като мършава кранта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!