Васил Найденов и Ивайло Колев записват дует

Васил Найденов и Ивайло Колев ще запишат в дует на български и испански език горещ летен хит. Песента „El Mundo Moderno“ е сингъл подарен на Ивайло от Кике Сантандер.

Проектът се ражда по време на шеметния престой на Иво в Чили през 2010 година, където пее на концерт пред 120 000 души редом с Том Джоунс, участва в телевизионно риалити, представя песните си в радио и телевизионни програми. Пак там се запознава с автора на новата си песен – Кике Сантандер – колумбийски композитор, продуцент, аранжор. Неговите песни албуми и други музикални продукции са надминали 25 милиона копия по продажби в целия свят. Той е един от учредителите и председател на в Латино „Грами“ академията.

Иво решава към подаръка на Сантандер да добави още един. Вдига телефона и предлага на своя идол и приятел Васил Найденов да запишат дует. В момента двамата гласовити певци работят в Милано, в студиото на Lasteri Music Group и обмислят идеята за заснемане на колоритно видео. Вероятно за място на действието ще изберат красиво кътче от италианското крайбрежие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!