Васил Вълканов и Илиана със специален дует

Васил Вълканов и Илиана изненадват със специален дует. Песента е посветена на град Пазарджик, чийто патрон са светците Константин и Елена. По този повод фолклорният изпълнител Васил Вълканов поднася своя подарък на съгражданите си и почитателите.

Премиерата на музикалната програма “Пее Пазарджик“ зрителите на телевизия “Планета Фолк“ могат да видят за първи път тази вечер от 19:30 часа. Програмата включва три песни – “Пее Пазарджик”, ”Отвори, Лено” и “Не плачи, Лено”, като идейният замисъл на певеца е начало на поредицата от клипове да постави песента, посветена на неговия роден град.

Заглавната песен е в дует с певицата Илиана, а останалите две мелодии са солово изпълнение на Васил Вълканов. За хореографията певецът отново се довери на своите приятели от ФА ”Загоровче” гр.Септември с ръководители Йордан и Цветозар Зеленгорови.

Режисьор на видеоклиповете е Стоян Георгиев, а кадрите са реализирани в етнографския комплекс от възрожденски къщи на Регионален Исторически музей – Пазарджик, както и сред още много красиви и емблематични за града обекти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!