Васил Вълканов и Ива Гидикова с нов видеоклип

Васил Вълканов засне нов видеоклип като отново заложи на дует с Ива Гидикова. Двамата представят китка хороводни песни.

Въпреки горещото време, целият екип осъществи снимките със свежо настроение. Детайлната разработка на клипа отне близо 7 часа работа, а режисьор на продукцията е Петър Картулев.

За прекрасното настроение помогнаха и музикантите от оркестър “Алекс бенд”, с ръководител Александър Тодоров-Молдовеца, който е и автор на аранжимента на хороводната китка .

С красива хореография в кадрите се включват и танцьорите от ФНТ “Средногорска жарава” от Панагюрище.

Видеоклипът бе заснет в комплекс, чиито гости наблюдаваха работния процес с нескрит интерес и непрекъснато аплодираха изпълнителите.

Освен с новината за предстоящо видео, Васил Вълканов зарадва почитателите на фолклора и с новия си самостоятелен албум “Бащина радост”, който вече е на музикалния пазар.

Дискът включва 13 красиви мелодии, част от които са дуети. Сред тях е съвместната песен на Васил Вълканов с Мария и Магдалена Филатови – “От любов не се бега”, а публиката ще открие и дуета “Сватбарска” с Нелина, който е сред любимите заглавия на почитателите на фолклора.

В официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube, Planeta Official, както и в ефира на “Планета Фолк” почитателите на Васил Вълканов могат да гледат и видеоклиповете на песнитe от албума “Бащина радост”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!