Ваня: Разбрахме се с Дамян, че каквото правим, ще го правим заедно

Ваня не е празнувала рождения си ден тази година, защото е била  без половинката си DJ Дамян. Точно на този ден той е имал две участия и му се е наложило да отсъства от Пловдив, където живеят. Любимият й обаче добре се е погрижил за нея като направил хубава изненада.

“Понеже знае, че аз много обичам масажите, беше ми запазил час в едно масажно студио. Отивайки там, ме чакаше и един огромен букет с рози. Липсваше ми много, не толкова, че беше рожденият ми ден. Той си ми липсва по принцип като го няма. Слава Богу не се случва често и за дълго. Смея да твърдя, че тази година рожденият ми ден беше доста приятен, прекарах го добре, въпреки че бях сама” – разказва тя в “Автограф”.

Признава, че с течение на годините все по-рядко има желание да си празнува рождения ден. Усеща го ден като всички други. Естествено прави почерпка на най-близките си, но до там.

В момента работи усилено по нови проекти. Следващата песен, която планува и вече подготвя, е самостоятелна.

“Вече се разбрахме с Дамян, че каквото правим, ще го правим заедно. Дали ще е фючъринг или дует, ще е заедно. Самостоятелната песен, която подготвям, е по моя музика и ще е фючъринг с Дамян. Отдавна не съм правила песни по моя музика, сега така го усетих. Тя е почти на 50 процента готова. Исках да си е нещо мое, което е излязло изцяло от мен, а не да е някаква мелодия, дадена от композитор. За текста на тази песен работих съвместно с текстописеца Йордан Гергов. Всъщност аз бях нахвърляла много неща, но прецених, че две глави мислят повече от една” – обяснява изпълнителката.

Парчето е бързо, динамично, но тематиката е любовна, защото за това й се пее в момента.

“Пееше ми се нещо, което да излезе от душата ми. Не загърбвам комерсиалното звучене, но просто в момента съм на любовна вълна. След шест месеца може да реша, че ми се пее нещо друго. Не че в главата си вече нямам някакви идеи за нещо ново” – подчертава тя.

Така дългоочакваният дует с Дамян е почти готов, но последната песен на Ваня – “Маймуно мръсна”, го е изпреварила.

“Дамян го предпочете това и прецени, че е по-добре да пусна самостоятелна песен. Отложихме го леко този дует, защото искахме да го изпипаме. Не говоря за клипа, а за песента като текст. Искахме на Дамян да му легне, бяхме му дали задача да си я репетира, да си я пее. Скоро влизахме в студио, записахме я и вече му се вижда края. Видеото съм го оставила изцяло на Дамян. Не знам какво ще се случва. Той има някаква негова идея” – казва още Ваня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!