Ваня Вълкова се завърна при „Канарите“

Ваня Вълкова се завърна в оркестър „Канарите“ за юбилейната програма на прочутия състав. Така освен двете солистки – Надя Стоева и Снежана Донева, в новите песни и клипове специално участие има и Ваня, която също е била част от оркестъра.

Копривщица се превърна в естествен декор на новите клипове. Музикантите избраха националния архитектурен резерват с международно значение, за да облекат в красиви картини шест мелодии от своя богат репертоар. Това са песните – “Като мен жена”, “Снощи си минах”, “Малките моми красиви” и “Нашенско хоро”.

Има и една китка, която е озаглавена “Пазарджишки ритми”. Тя включва “Чакам те, любе” и “Сън ме не лови”. Автор на текста, музиката и аранжимента на всички композиции е ръководителят на състава – Атанас Стоев.

Режисьор на новите видеоклипове е Петьо Картулев, а за красивата визия на солистките се погрижиха Методи Шопов /грим/ и Светослав Нейков /коса/.

Премиерата на новата продукция на оркестъра ще съвпадне с една кръгла годишнина. През ноември се навършват 20 години, откакто оркестър “Канарите” са част от музикална компания “Пайнер”.

1 коментар към “Ваня Вълкова се завърна при „Канарите“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!