Ваня Вълкова и Стоян Канара – влюбени и щастливи заедно / ВИЖ

Ваня Вълкова и Стоян Канара ( големият син на ръководителя на оркестър „Канарите“) вече са двойка. Страстите между двамата прехвърчат едва от няколко месеца, но изглежда вече са доста сериозни.

Те живеят заедно, изглеждат щастливи и най-накрая Стоян е спокоен на новия пристан, споделят негови приятели.

Главата на семейството Атанас Стоев одобрява новата връзка на първородния си син. Любовта му с Вълкова се е развихрила бързо и сериозно, след поредната издънка на предишната половинка на барабаниста – Малина.

Близки до гласовитата певица пък казаха, че тя е много влюбена и ще направи всичко възможно да задържи Стоев до себе си и тази връзка да има бъдеще.

 

Преди време Стоян се раздели с дългогодишната си приятелка Малина, с която живееше около 7 години. Двамата отдавна са имали проблеми, с които така и не могли да се справят. Това съвсем не е първата раздяла на двойката, но музикантът е категоричен, че е последната. Близки до него твърдят, че причина за постоянните раздори е била половинката на музиканта.

„Както всяко нещо, и тази връзка приключи, съжалявам само за изгубените години, не бях оценен от тази жена и това доведе неминуемо до раздяла, пожелавам на Малина всичко хубаво“ – коментира пред „ШОУ“ Стоян Канара.

„Не се издържаше сприхавият й харатер и постоянните й претенции, които нямаха покритие“ – подчертава той.

Ваня Вълкова се завърна при „Канарите“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!