Ваня: Анелия е истински професионалист, много си паснахме

Ваня сподели подробности за дуета си с Анелия. Сингълът “За Патрона” бе промотиран наскоро по Планета ТВ.

“Винаги Дамян прави симбиозата при моите колаборации, така че отново той и Иво Моллов, който е автор на музиката и аранжимента, са главните инициатори за този дует” – разкрива тя в “Звездно”.

Певицата признава, че Анелия за нея е истински професионалист и един от най-добрите български изпълнители, затова и в началото е имала леки притеснения, но в процеса на работа се е убедила, че е много земен човек и веднага са си паснали като енергия.

“Записите ги направихме поотделно, не бяхме заедно, но много лесно се разбрахме помежду си. Мисля, че се получи добре, чисто гласово – има контраст, а във видеото – доста провокация” – споделя изпълнителката.

Участието на красиви и атрактивни дами е търсен ефект. Въпреки че няма конкретно послание, песента до голяма степен има за цел погали егото на успелия български мъж.

Ваня споделя, че в съвременния свят жената си е намерила място редом до мъжа, но все пак не трябва да забравяме, че е по-слабия пол, по-нежната половина от света и така трябва да бъде, за да се чувства наистина жена.

 За предстоящия си дует с DJ Дамян казва: “В момента работим точно по това нещо, от много време и аз имах желание да направи съвместен проект и даже от няколко дни форсирам нещата, за да влезем в студио и да записваме. В най-скоро време може да очаквате нещо от нас”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!