Валя заложи на горещ темперамент

Новият проект на звездата радва феновете

Валя представи горещото и темпераментно видео към сингъла “Искам да ме искаш“. Дни преди премиерата изпълнителката подгря мрежата и с тийзър от видеоклипа. Още тогава тя издаде, че предстои нещо интригуващо и заслужаващо вниманието на феновете.

Изборът на певицата за лятно предложение се спря на тази мелодия, защото феновете й отдавна искаха да ги зарадва с ново свежо, лятно и много купонджийско парче.

Отзивите им в PlanetaOfficial сами говорят, че изпълнителката е уцелила музикалните им предпочитания, отбелязват от Планета ТВ.

“Валя както винаги е уникална Поздравления! Музиката и песента са си типичен фолк. Много яко”, “Браво Валя, гърми”, “Валя, уникална си, а това е хит на лято 2018”, “Валя изглежда превъзходно, а песента е супер яка” – са някои от първите коментари.

“Искам да ме искаш“ е по музика на е на Радомир Кишев, аранжимент на Мартин Биолчев и текст на Петя Радева. За видеореализацията изпълнителката се довери на режисьора Ивайло Спасов, с когото предлагат оригинално видео, допълващо настроението на песента.

От кадрите виждаме, че Валя е заложила на няколко модерни и секси визии, които разкриват отново, че е в страхотна форма.

ВИЖ/ Валя – Искам да ме искаш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!