Валентина и Ерик с нови песни в „Сигнал плюс“

Днес Валентина и Ерик ще бъдат гости в предаването „Открит микрофон“ по радио „Сигнал плюс„. Звездите на „Diapason Records“ ще представят актуалните си сингли пред слушателите на медиата.

Наскоро Валентина и Ерик издадоха нови песни и заложиха на авторски парчета. Ерик промотира песента „Грешка No.100“ едновременно в радио и ТВ ефира. В клипа към парчето, който се върти по „Фен ТВ„, му партнира атрактивната Мис Playboy – Светлана Василева. Миналата седмица пък Валентина зарадва почитателите си с песента „Най-големия“, чиято видеореализация тепърва престои.

Звездите на „Diapason Records“ ще разкажат и за впечатленията си от клубното турне на „Фен ТВ„, чийто грандиозен финал ще се състои този понеделник в София. Двамата ще коментират с водещата Емилия Стоянова и кои са най-актуалните фолк ритми този сезон.

Въпросите си към Валентина и Ерик може да задавате на ефирния тел. 02 / 984 98 98 или във форума ТУК. Токшоуто на Емилия Стоянова се излъчва всеки делничен ден от 16:30 часа в ефира на радио „Сигнал плюс„.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!