Български хит прозвуча в сръбски музикален конкурс / ВИЖ

Хитът „Да или не“ на група „Фантазия“ прозвуча на сцената на сръбски музикален конкурс. Буквално за няколко секунди представянето на таланта Селим в сръбското риалити завърши с шест категорични „ДА“ от журито, благодарение на избора му да изпълни български хит.

Селим Селимович е на 26 години и е родом от Ниш, намиращ се в югоизточната част на Сърбия. За представянето си на музикалния конкурс „Звезде Гранда“ певецът избра да представи на публиката и журито песните „Амалипе“ и българския хит на група „Фантазия“ – „Да или не“.

По-време на представянето на първата песен, журито се възмути и заяви, че изпълнението е фалшиво. Въпреки това, коментираха че умее да пее с душа. Следващата подготвена песен от Селим бе на „Fantasy Band“ и именно тоталният им хит с близо 14 милиона показвания в YouTube. Това парче върна настроението на журито и ги зарадва, затова те гласуваха положително за Селимович.

„Какво се случи с първата песен, какво толкова те затрудни? Ти изпя второто парче толкова автентично и тоновете бяха изключително стабилни. Можеш да изпълняваш перфектно този стил музика!“ – беше коментарът на една от любимите сръбски певици и жури в предаването Мария Серифович.

„Не бягайте от стила си!“ – заяви сръбската фолк певица Снежана Джуришич.

„Селим Селимович, звучиш и изглеждаш, като истинска звезда, ти си предопределен за това. Бих си платила да те слушам и гледам!“ – каза Йелена Карлеуша, сравнявайки го с арабска звезда.

Разбира се, изпълнението на български хит в сръбския конкурс стигна и до самите създатели на парчето – група „Фантазия“. В своята официална страница във Фейсбук, музикантите написаха, че младият талант се е справил феноменално.

„Ние сме повече от щастливи, че песните ни вече се изпълняват и на музикални конкурси. Колкото и нескромно да звучи – това е доказателство, че музиката ни е обичана от хората по цял свят! Благодарим на Селим за избора на песен, благодарим и на Вас, приятели, че превърнахте тази песен в тотален хит!“ – гласи коментарът.

1 коментар към “Български хит прозвуча в сръбски музикален конкурс / ВИЖ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!