Българска певица с пробив в световна класация

Българска певица направи пробив в световна класация. Хитът SPELL („Заклинание“) на Diva Vocal е на 64 място за нови издания и на 96 място в световната класация Electronica/Downtempo на beatport!

Това сподели самата певица в личния си профил във Фейсбук.

„Това е трудно постижимо за независим артист като мен от малка България. Благодаря за подкрепата и ако искате да допринесете за оставането и изкачването на сингъла, можете да закупите изданието си от тук, написа изпълнителката.

Тя обещава на всички, които й изпратят доказателство за покупката на нейния мейл: divavocalbg@gmail.com, да получат диск с автограф и селектирани песни.

„Сингълът излезе на 5 ноември и в края на миналата седмица попадна в Топ 100 на beatport – а именно акустичната му версия е на 64-ото място“, разказа специално за bgmusic.tv певицата с магнетичен глас. Тя допълни, че акомпаниментът е на Александър Вангелов – българин, живеещ в САЩ.

Освен акустичната версия, сингълът има още три ремикса – клубен с RoelBeat (който зае 96-а позиция в класацията), радиоверсия, а също ремикс на Flutters, изреди Diva Vocal, чийто уникален глас, комбиниран с ак бийт, редовно праща парчетата й в европейски и световни класации, пише bgmusic.tv.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!