Бурни овации за неотразимата Преслава в Турция / СНИМКИ

Преслава бе част от Балканския тракийски фестивал в Турция. Люлебургас отново обедини хора от различни части на Тракия, с много гости, не само от Турция, но и от България и Гърция.

С нестихващи аплодисменти, от страна на многобройната публика, бе посрещната звездата на „Пайнер“. Концертът й бе кулминацията на фестивала. Актуалната изпълнителка отново показа блестяща визия и добро настроение.

Преслава е един от най-обичаните и желани български изпълнители в съседна Турция, което е видно от гостуванията й там през годините. Припомняме, че първото задгранично участие на певицата бе в Инстанбул през 2004-а. 10 години по-късно отново там тя бе отличена с приз за “Най-добър чуждестранен изпълнител”.

Освен последните хитове “Изтрезняваш ли” и “Да гори в любов”, Преслава представи на сцената и вечните песни в своя репертоар като “Дяволско желание”, “И когато съмне”, “Лъжа е”, “Безразлична”, “Моето слабо място” и др., а публиката я дари със своята любов.

5 коментара към “Бурни овации за неотразимата Преслава в Турция / СНИМКИ”

  • Летисия каза:

    Галена номер две. Наситина всички вече са еднакви. Естествена беше прекрасна,различна. Сега-клонинги.

  • Нансист каза:

    Колко жалко… доста има, за да настигне Галена и на визия и на все.. Има само хубави песни и песни хитове, но е кръгла нула, толкова е жалка и само знае да се хили ама за какво и тя самата не знае, просто да е интересна ама не става!!!!

  • steisi каза:

    Оставете, че прилича на другите. Кой хирург и е направил този нос. Преслава има продълговато и скулесто лице, този малък чип нос не и отива. Седи и като присаден на лицето. Много изкуствено изглежда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!