Борис Солтарийски - максимално прикрит

Борис Солтарийски – максимално прикрит

Борис Солтарийски – максимално прикрит под маската на Змията в шоуто „Маскираният певец“, стана вторият отпаднал участник във втория сезон на риалитито.

В оспорваната надпревара Солтарийски в костюма на Змията премери своите музикални и артистичени сили с Мозъка и Книгата. Змията отпадна, след като за първи път в историята на шоуто линиите за гласуване бяха отворени втори път поради равен резултат на двама от участниците.

„През цялото време си мислех, че Алекс ще ме разпознае, но не успя. Беше ми лесно да се скрия от близките си, защото им казвах, че съм на участие. Вкъщи имам календар за участия и в деня на шоуто си бях отбелязал, че съм в Пловдив на участие. Вечерта, в момента, в който свалих маската, си знаех, че много хора ще ми се обадят и си представях колко изненадана ще бъде дъщеря ми. Тя беше по-шокирана, отколкото предполагах. Минути след шоуто се обадих на жена ми, но вдигна малката и заплаши, че ще ме набие, когато се прибера“ – разказа певецът в студиото на „Здравей, България“.

Падна маската на топ изпълнител в „Маскираният певец“

„Много харесвах костюма на Змията. Беше с най-голямата глава от всички, беше много тежък, и ми беше страшно горещо с него. Водеха ме до сцената за ръка, защото видимостта през костюма беше много ограничена и постоянно си удрях главата в стените. Най-трудно ми беше да разбера каква е целта на заданието в шоуто – да се скриеш или да пееш добре. Аз подходих с идеята да се прикрия максимално“ – категоричен бе изпълнителят, който допълни, че абсолютно никой не е успял да го разкрие.

Любопитното е, че дори музикантите от „Ку-ку бенд“, с които работи от години, не са успели да уловят кой се крие в този атрактивен участник.

„Никой от колегите ми от „Ку-ку бенд“ не ме беше разпознал. Бях си подбрал голям репертоар от песни, които впоследствие бяха селектирани. „Маскираният певец“ е уникално шоу, в което не представяш собствената си същност, не представяш себе си като артист, а се опитваш да избягаш от това. От друга страна задачата е нож с две остриета, защото някои хора, които „разкрият“ любим свой изпълнител, го подкрепят да продължи напред и гласуват за него“ – подчертава той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!