Борис Дали: Човек не знае какво ще му се случи

Борис Дали разказва за новата си песен “Пръскам хонорари”. Клипът се появи преди седмица и вече е на 4-та позиция в българската трендинг листа в YouTube.

“Случиха се много динамично нещата с тази песен. Трябваше първоначално да клипирам едно друго парче, бях организирал всичко за снимките, но два дни преди това сменихме песента с въпросната, която е на Николай Пашев.” – споделя той в “Автограф”.

Интересна история разказва видеоклипа, а певецът е на мнение, че това са неща от живота, които се случват на хората.

“Приятел съм с един човек от години, но неговата дъщеря започва да ме закача и да флиртува с мен. Това е сюжетът на видеото, а в песента се пее: “И грешно е, и срамно е, не е редно, но стана поредно и ясно е, това ще спре, положение извънредно.”

За него лично е грешно да се увлече по дъщерята на приятел, тъй като има семейство. Но ако е сам, нещата могат да се развият в други посоки.

“Живеем в динамични времена, човек не знае какво ще му се случи. Затова никога не трябва да казваш “никога”. Оставяш се на вълната и вървиш.” – казва той.

Борис Дали все още не може да даде прогнози дали песента ще се превърне в един от хитовете на есента. Оставя на хората – ако я харесат, харесат.

“Ако не, подготвил съм друга, и друга. Мисля, че доста хора ще намерят себе си в нея и ще се забавляват. Песента е динамична, клубна, ще звучи в дискотеките. Така че ще я пея по участия и ще видим как ще я приемат. До края на годината ще има още предложения от мен. Ще пусна и песента, която трябваше да снимам първоначално. Имам и една балада, която също стои и си чака момента.“ – издава изпълнителят.

4 коментара към “Борис Дали: Човек не знае какво ще му се случи”

 • Kalina каза:

  Продължавай все така да ни радваш с хитовете аз много те харесвам като певец и пееш много хубаво
  продължавай същия дух ти си ми любимия певец!?!? Борис Дали би ли направил дует с певицата Райна Емануела Мария? Или направи трио с Милко Каладжиев Галин Борис Дали ще стане хит? Ще станеш певец на годината аз ще гласувам за Борис Дали?

  • Kalina каза:

   Борис Дали извинявай че сбърках въпроса трябваше да на пиша в место Галин да на пиша Денис
   Теофикоф и Милко Каладжиев и Борис Дали да направиш трио? И да участвате и тримата в клипа?
   И да пеете? Би ли ми отговорил на тези въпроси?

 • Анонимен каза:

  Всеки човек има пари и получаваш доста неща и любов на мен много ми харесва песента и клипа
  на Борис Дали просто нямам думи браво давай същия дух пускай още хитове? Ще станеш певец на годината аз ще гласувам за Борис Дали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!