Борис Дали трогна с днешните любови

Борис Дали представи новия си видеоклип “Няма да съм твой” в PlanetaOfficial в YouTube, а многобройните му фенове побързаха да го поздравят за проекта.

“Самата истина за днешните “любови” пречупена през призмата на тази страхотна песен и чудесното изпълнение на Борис Дали.”, “Рядко пиша коментари, да не кажа изобщо, но песента е страхотна, а клипът е уникален. Адмирации, Борка! Жалко за жените, които имат очите само за материалното…”, “Боре, браво приятелю! За пореден път се доказа като най-добрия изпълнител с най-хубавия тембър и най-смислените песни като цяло! Не всичко е пари на този свят, хубаво е да ги имаш, но всички ценни неща са в ума, съзнанието и душата! Ти си наистина стойностен и добър приятел, радвам се, че те познавам!” – това са някои от първите коментари за проекта.

Музиката и текстът на “Няма да съм твой са на Diamond Beat Production, който се включва и в създаването на текста заедно с Анастасия Мавродиева. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси.

Борис Дали е в звездния отбор на изпълнителите, които ще пеят на концерта “17 години телевизия “Планета”. Дали на сцената в зала “Арена Армеец” той ще изпълни “Няма да съм твой”, ще стане ясно на 4 декември.

ВИЖ / Борис Дали – Няма да съм твой

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!