Борис Дали с много изненади за феновете си в Америка

Американското турне на Борис Дали започва след броени дни. Поредицата от музикални срещи с почитателите на певеца зад Океана започват на 13 септември като първата му изява ще бъде пред сънародниците ни в Канада.

В Монреал ще бъде международната премиера на най-новото парче на изпълнителя – “Пръскам хонорари”. Видеоклипът направи премиера в PlanetaOfficial и вече се радва на огромен интерес в портала за видеосподеляне.

На Кръстовден Дали ще пее за най-голямата българска диаспора в САЩ, тази в Чикаго. Големият интерес към концерта на певеца там наложи организаторите да определят и втора дата за музикална среща с него – 28 септември. Столицата Вашингтон посреща звездата на телевизия “Планета” на 15 септември.

Феновете на попфолка в Торонто пък ще имат възможност да гледат на живо Борис Дали на 20 септември. На следващият ден той е музикален гост в Детройт – градът, който даде старт на неговото турне през 2017 година.

В Деня на музиката – 1 октомври, изпълнителят ще вдига градуса на настроението на публиката в Лас Вегас. Финалът на USA & Canada Tour 2019 Борис Дали ще постави в Сан Франциско на 5 октомври. Певецът е подготвил много изненади за своите почитатели в Америка и с нетърпение очаква срещите си с тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!