Борис Дали се впусна в ново поприще

Борис Дали не крие желанието си скоро да се върне към обичайния си ритъм на живот и срещите с феновете, защото публиката много му липсва. Въпреки сложната ситуация заради пандемията, през изминалите месеци не е спирал да работи.

Наред с подготовката на новите си песни, сред които ще има и балада, и бърза песен за лятото, изпълнителят се е посветил на още дейности, които правят ежедневието му по-приятно в месеците на социална дистанция.

Той се снима в комедия, носеща името “Чик-Чирик”, в която играе ветеринарен лекар, лекуващ кокошки.

„Аз принципно в почти всичките си клипове играя. Много малко от тях са без история. Но така във филм, с реплики, ми е за първи път. Много ми хареса. Всъщност, моята мечта от дете беше да съм актьор“ – откровен е певецът в „На кафе“.

Борис Дали казва още, че от дете се занимава с градинарство и обича домашната храна. Обича сам да прави зимнина, а и умее да подготвя “продукцията” за нея. В момента вече е засял спанак, чесън и марули, които чака да станат готови в първите дни на пролетта.

Признава, че обработва земята почти професионално – има трактор и фреза. Категоричен е, че България е много богата държава откъм природа и хубави хора, затова гледа максимално да бъде на открито, да се събира с приятели, защото тези моменти му дават много заряд и позитивно настроение.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!