Борис Дали дава силен старт на своята 2019-а

Борис Дали стартира ударно 2019-а с нов албум –  празничен подарък за неговите почитатели. “Аз избрах” е заглавието на четвърти попфолк албум в кариерата му и пети, след фолклорния “Младо момче”, който се появи преди четири години.

Новия диск на певеца включва 18 песни, създавани през последните няколко години, след излизането на предишния му попфолк албум “Борис Дали – 2013”, в който броят на песните също е 18. Точно тогава се появиха най-добрите песни на изпълнителя в поредицата “Златните хитове на Пайнер” под №21.

CD-то “Аз избрах” включва и две от прекрасните балади на Борис Дали – “Горчива самота” и дуетът с Емилия “Обичай ме”, донесъл им награда за “Баладичен хит” през 2015 година.

 

Най-характерното в албума “Аз избрах” е големия брой съвместни проекти. На първо място това са дуетите с Емилия – “Обичай ме” и “Някой богат”. С “Ще си моя” Борис Дали въведе македонската звезда Елена Велевска в музикална компания “Пайнер”. В сътрудничество с колежката си Цветелина Янева той записа “Ламята”.

Една от обичаните му дуетни половинки е Теди Александрова, с която направи “Барби” и се включи в “Температура” заедно с DJ Живко Микс.

4 коментара към “Борис Дали дава силен старт на своята 2019-а”

 • Interested Person каза:

  Какъв е смисълът да издаваш албум след като той ще съдържа само познати песни? Само за да си покажеш новите снимки ли? То при Борис да не говорим, че дори и снимките не са нови… 🤦🏻‍♀️

 • Аз каза:

  Ужас.Пореден албум Провал!
  Албум в който и най новите песни са с отрицателен заряд.

 • Борис каза:

  Да сложиш име на албум на кавър – безценно за историята! А защо не пише за песента, дето се пее за курва. Боре, това не го очаквах от теб. Как да я слушат децата тази песен? Обясни им по тв какво е курва.

 • Ненко каза:

  Нали има една нова песен в албума. Казва се Можеше да съм аз и по номер 14 . тази песен нова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!