Бони: Правени са много опити да бъда премахната - Signal.bg

Бони: Правени са много опити да бъда премахната

Един от големите грехове е да не почиташ родителите си, категорична е певицата

Бони  сподели интересни случки и новости около своя живот пред Венета Райкова. Тя заяви убедеността си, че е белязана от Бог и разказа много интересна история.

„Правени са много опити да бъда премахната докато мама е била бременна. Господ се явява в съня ѝ и казва: „Моето момиче, каквито и опити да правиш, няма да премахнеш детето. То ще се роди момиче, живо и здраво, и ще се отличава от всички“. Когато бях в детска възраст, мама ми сподели това. Оттогава аз живея с мисълта, че съм белязана от Господ“, разказа откровено Бони в  „Папараци“ по БТВ.

Водещата подхвана различни и провокативни аспекти от живота на певицата. На въпрос дали изпълнителката на Diapason Records има мъж до себе си, тя бе категорична, че не желае да разговаря за личния си живот.

Певицата сподели, че неотдавна е загубила баща си, като ден преди това го е посетила и му е оставила всичко необходимо.

„Вярвам, че той е на едно по-хубаво място, а най-хубавото нещо е, че знаем, че вече са заедно“, заяви Бони, с което отново показа силната си воля и способността си да се справя с трудните моменти.

След това тя разказа колко силна връзка е имала с родителите си, как винаги са ѝ помагали, а и тя на тях също. За финал певицата от ефира на Фен ТВ отправи съвет към всички.

„Един от големите грехове е да не почиташ родителите си. Така че мили приятели, познати и непознати, докато са ви живи и здрави родителите, бъдете с тях колкото може по-често и се грижете за тях, защото когато ги няма, е много трудно“ – каза през сълзи изпълнителката.

1 коментар към “Бони: Правени са много опити да бъда премахната”

  • Филаделфия каза:

    Ще се радвам да публикувате новина за изявата на Луна в Черешката на тортата. Може и в петък – доколкото разбрах от рекламата, тогава ще е нейната вечер. Благодаря! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!