Бони открито за отношенията с дъщеря си и за пластичните операции

Бони сподели в телевизионен ефир, че като малко дете в Сливен си е мечтала за дънки и пръстенче. Днес вече е постигнала своите големи успехи, има много песни, клипове и награди, хиляди фенове, пръстенчета и дънки.

Горда майка е на своята дъщеря.“Михаела е послушно дете, в сравнение с каквото сме чували. Сега са в такава възраст, че е норамлно дори понякога да имат опърничави моменти. Тя е на 17 години, тийнейджърка, но с две думи е добро момиче, благодарна съм“ – казва певицата в студиото на „Преди обед“, където гостува заедно с дъщеря си.

Въпреки че Михаела е наследила музикалния талант на майка си, все още не е твърдо решила да тръгне по нейните стъпки. Учи икономика и информатика в частна гимназия.

„Хубаво е родителят да може да посочи правилния път на детето си, какво е необходимо, какво би било добре за него като образование“ – подчертава майката.

Промо / Бони – Дявол и Кръст

Фолк звездата говори открито и за това какво й липсваше, за да прибегне до промяна във визията си преди време.

„В никакъв случай не съжалявам. На мен ми се наложи да направя тази ринопластика заради здравословен проблем. Беше ми рудно не само да дишам, но и да пея. Нормално е като си коригираш носа, да ти се промени и формата на лицето. Никакви други неща не съм си правила“ – заяви изпълнителката.

Вижте какво още споделиха Бони и дъщеря й!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!