Бони и Тони Стораро с нов съвместен проект - Signal.bg

Бони и Тони Стораро с нов съвместен проект

Бони и Тони Стораро обмислят втори съвместен проект. Изпълнителката открехна леко вратата на бъдещите си проекти

Бони и Тони Стораро имат идеи за втора колаборация, но певицата не издава повече подробности.

„Имаме нещо предвид, но нека остане в тайна. Да не издавам предстоящите проекти на Тони Стораро“, сподели изпълнителката в предаването „Зад кулисите“ по ФЕН ТВ.

Певицата коментира и първия си дует с Човека-Глас – „Съседи по сърце“, който направи премиерата си преди месец. Въпреки че двамата са приятели от години, първата им съвместна песен се появява едва сега.

„Някои неща, колкото и да ги искаме, ако не им е дошло времето, няма как да се случат. Но ето че след такова дългогодишно приятелство, решихме да направим нещо. Аз се шегувах с Тони, казах му: „Тони, мисля, че е време като поостареем да можем да покажем нещо на внуците и правнуците. Да си имаме спомен“. Той ми отговори: „Да, разбира се! Това трябваше да го направим по-рано“ – сподели певицата.

Бони разказа още, че идеята за проекта е била нейна, а осъществяването е минало леко и спокойно.

„Песента „Съседи по сърце“ се харесва от нашата аудитория. Идеята е моя. Тони беше спокоен. Познавайки ме, знаеше, че ще се справя добре. Пуснах му парчето, той го хареса много. Само по време на записите имахме доуточнявания. Песента беше в по-ниска тоналност. Да не забравяме, че Тони Стораро също е голям професионалист. Каза ми: „Бонче, тук ще пея много ниско, а мисля, че твоят глас също има възможност за по-високо изпълнение.“ Отговорих му: „Да, разбира се“. Сменихме и някои неща в текста и така се организирахме за записите“ – допълва Бони.

ПРОМО/ БОНИ И ТОНИ СТОРАРО – СЪСЕДИ ПО СЪРЦЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!