Бони за дъщеря си Миа-Михаела: Искам да се отдалечи от мен

Бони и дъщеря й Миа-Михаела разказват за първата си съвместна песен и повдигат завесата над взаимоотношенията си.

„Мама е доста строга като родител и като певица“ – категорична е наследницата на звездната изпълнителка в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Миа е избрала различен стил от този на майка си. Пее поп и джаз, и демонстрира в телевизионен ефир възможностите си.

„На мен ми харесва, когато даден изпълнител има хубав тембър“ – заяви Бони

Дъщеря й е все още на 18 години, крои планове за бъдещето, но не сама. Почти всички важни решения в живота й се взимат от именитата й майка.

„Аз трябва да й посоча пътя като родител, защото това е мое задължение. Естествено да не е на сила и тя да го приеме. Всеки един родител мисли най-доброто за детето си. Трябва да дам най-доброто за детето си, което е свързано с нейното образование. А пеенето…. днес лесно се става певица, много е лесно вече, поне в моя бранш! Такова е наблюдението ми. Няма лошо! Тя може да стане певица на 25, на 26, нека завърши, да се образова и тогава“ – коментира тя.

„Минах през криминалистика, право, в крайна сметка финанси и мениджмънт. Ще подам документи за чужбина – в Швейцария, в Австрия, в Германия, искам и в Българи. Лично на ме фаворит ми е България“ – споделя плановете си дъщерята.

Бони пък е на мнение, че Миа трябва да замине да учи в чужбина и обяснява: „Искам да се отдалечи от мен, да бъде по-самостоятелна. Хубаво е децата, когато навършат годините и пораснат, да бъдат самостоятелни. Да се научат да бъдат по-отговорни.Да не чака на мама – сервирай, сготви, отсервирай… Аз от 12-годишна съм се отделила и съм започнала сама“.

Реклама

1 коментар към “Бони за дъщеря си Миа-Михаела: Искам да се отдалечи от мен”

  • Мама знае най-добре каза:

    Смятай колко не може да я понася, че гледа да я разкара, нормално ако е някоя нахална, която само обикаля да й души пръднята и да й иска пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!