Бони: Дъщеря ми е готова да се бори и да се докаже

Дъщерята на Бони – Миа, е решена да се бори за свое място на музикалната сцена. Това бе потвърдено от фолк звездата, която първа обърна внимание на последователите си в социалната мрежа, че порасналата й дъщеря Михаела има музикален талант, а вече и артистичен псевдоним.

Дъщерята на Бони запя, избра артистичен псевдоним / ВИЖ

„Благодаря на всички, които подкрепиха дъщеря ми Михаела @mia_mihaelaa, с артистичния си псевдоним Миа. Смятам че, въпреки крепката си възраст, тя носи талант, чар, артистичност и е готова да се бори, за да ги докаже. Самата тя отговаря на зададения от мен провокативен въпрос, дали ще даде на аудиторията нещо, което няма да забрави, с “да“. Изненадана съм от хилядите харесвания, гледания, поздравления, мили думи и пожелания! Бъдете здрави, усмихнати и позитивни“ – пише Бони.

4 коментара към “Бони: Дъщеря ми е готова да се бори и да се докаже”

  • Таня каза:

    Много ще има да се бори, да драпа и лапа като всички останали некадърнички в бранша ти. Окуражавайки я да се занимава с нещо, в което не я бива, я обричаш на един нещастен живот.

  • Паункка Фазанка Андерсън каза:

    Да пее на сиганска сватба в Камено, доволни да оставаме от булята. Мъж пара да й дава.

  • Бони: Дъщеря ми е готова каза:

    Бони: Дъщеря ми е готова да се мята на к*ра за пари. Търсим усилено дърти спонсори с пари. Пък знам ли, може и мъж да и намерим, да се жени, че според нашите стандарти вече е дъртичка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!