Бойка Дангова се завръща с нов албум – „Лек от времето“

След 20 годишно отсъствие, Бойка Дангова се завръща с нов албум, озаглавен „Лек от времето“. Дискът съдържа 13 трака като песните са нови, записвани в последните години. Въпреки че е позната на публиката предимно като попфолк певица, в последните години Бойка е съсредоточила вниманието си върху народната музика. Това е и причината да заложи на авторски композиции на фолклорна основа.

„Албумът „Лек от времето“ вече е готов! Тринадесет песни, които записах с много любов! Тринадесет песни, в които има частица от огромния талант на всички творци, участвали в създаването и записа им. БЛАГОДАРЯ ВИ!!! БЛАГОДАРЯ и на моите приятели за огромната подкрепа и градивна критика!
Не на последно място БЛАГОДАРЯ на най-прекрасното същество на света, което ме вдъхновява и подкрепя!!!“ – сподели изпълнителката пред почитателите си в социалната мрежа като публикува и обложката на албума.

Бойка Дангова е една от емблематичните попфолк певици през 90-те. Тя оставя десетки хитове като през годините на музикалната си кариера участва в редица концерти и фестивали. Певицата е сред звездите на „Пирин фолк“, изнася паметен за меломаните самостоятелен концерт в зала „Универсиада“ през 2000 г. В момента е солистка на Ансамбъла на въоръжените сили.

Очаквайте представянето на новия й албум следващата седмица в „Открит микрофон“!

3 коментара към “Бойка Дангова се завръща с нов албум – „Лек от времето“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!