Биляниш показа сина си навръх 1-вия му рожден ден/ ВИЖ

Биляниш разкри, че през 2020 година в живота й се е случило най-хубавото нещо. И това не е нито нова песен, нито сключения контракт с най-голямата музикална и продуцентска компания в България – “Пайнер”, а раждането на сина й – Ангел.

Каква по-голяма радост би могло да има от появата на нов живот. Тези дни поводът за празник в семейството на изпълнителката отново бе нейният Ангел. Малчуганът навърши 1 годинка.

“Днес се навършва 1 година, откакто срещнах любовта в живота ми. Научих се на търпение, научих се на безусловна любов. Измина 1 година, откакто моето момче расте здраво, щастливо и обичано. Дръж се здраво, Ачи – това е само началото на най-безгрижното детство. Обещавам!” – споделя тя в социалната мрежа.

20-годишната Биляниш откровено за сина си и трудностите в живота

Колеги и приятели на Биляниш също не пропуснаха я да поздравят и да пожелаят на Ангел да расте здрав, обичан и да има детство, изпълнено с много игри, приключения и пакости.

Сред първите бяха Яница, Данна, Мария, Тина, Ивета и Антонио, както и дизайнерката София Борисова, топ-моделът Велина Узунова, фотографът Георги Малев, стилистът Стоян Апостолов и още много приятели на певицата.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!