Бейби бум в „Пайнер“

Наред с многобройните хубави песни и стойностни видеоклипове, които се появиха в ефира на телевизиите с марката “Планета” през 2016-а, феновете на българската музика бяха изненадани и станаха съпричастни и с много лични събития в живота на своите любими изпълнители, съобщават от музикалния канал.

Джена и Атанас Стоев – младши споделиха своето сватбено тържество и вълненията, които доминираха живота им, а само няколко месеца по-късно двамата обявиха и друго мило събитие за тях, че вече очакват и първородна рожба. Певицата обясни, че във фамилия Стоеви има традиция за името Атанас и, ако бебето е момче, то ще е достойният наследник на това име и фамилия.

Всъщност първа за 2016-а сред младите майки беше Сиана, която роди момиченце – Далия, от композитора. Диляна Динева от фолклорния дует Сестри Диневи се сдоби с рожба през лятото. Новороденото момиченце носи името Дария и проплака в клиника в Пловдив на 8 август.

На 11 август и Димитрия Николова от Виевската фолк група отново усети радостта на майчинството. Младата изпълнителка вече е майка и на близнаците Славчо и Таня, които са на 2 години, а през 2016 г. роди и третата си рожба – Атанас.

С втора рожба се сдоби и семейството на Емилия и бизнесмена Коко Динев. Малката Мира се роди на 3 октомври, а фолк звездата много бързо успя да се възстанови след раждането и на концерта “15 години телевизия “Планета” зарадва почитателите на попфолка с появата си на сцената, а по-късно и с поредица от клубни участия.

Една от най-обсъжданите бременности сред феновете е тази на Галена. Музикалният идол на 2015-а обяви, че ще става майка за втори път със снимка в инстаграм.

“Аз съм мъжка майка. На мен ми е дадено момчета да раждам” – заяви звездата на телевизия “Планета” и така разкри, че заедно с половинката й Галин очакват втора мъжка рожба, а 7-годишният Стефан ще има братче.

През 2017-а своята първородна рожба очаква и една от младите изпълнителки на “Пайнер” – Пресила. Певицата, която има в дискографията си няколко народни песни и попфолк заглавия, временно е съсредотичила вниманието си върху бременността, но обещава еднага след щастливото събитие в живота си да подготви няколко нови песни, с които да се завърне на сцената.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!