„Без въпроси“ е новият албум на Ерик

„Без въпроси“ е новият албум на Ерик. След грандиозния успех на „Един въпрос“ талантливият изпълнител поднася на феновете си ново предизвикателство. Зареден с много настроение и изпълнен с купонджийски песни, в CD-то всеки ще намери по нещо за себе си. Включени са 14 парчета, много различни като стил и звучене.

В „Без въпроси“ ще откриете тоталните хитове „Твоят мъж“ и „Моя ли си“, както и набиращата все по-голяма популярност авторска композиция „Огнена брюнетка“. Сред останалите парчета се открояват и издаваните „Край на играта“, „Веднъж да се разпиша“, ремиксът към „Ти ли“ /дует с Валентина/, „Грешка No. 100“ и „G-точка“ в оригинал и ремикс. В албума намери място и въздействащата балада „Липсваш ми“.

Ерик предлага на своите почитатели и съвсем нови, нечувани досега песни – „Седем дена секс“, „Последно викане“, „Втори шанс“, както и парчето, дало име на албума – „Без въпроси“. За всички, които харесват „Огнена брюнетка“, гласовитият изпълнител прави жест, включвайки и инструментала на новия си хит.

Провокативните снимки от обложката са дело на фотографа Миглена Димитрова, стилистите Вили и Маури – Regina и гримьорката Аделина.

Вижте опис на албума ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!