Безпрецедентен избор в „Гласът на България“

За първи път в историята на „Гласът на България“ четиримата треньори бяха поставени пред безпрецедентен избор на допълнителен 13-и участник, след като вече бяха запълнили отборите си.

Според регламента на най-гледаното музикално риалити Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев имаха право да станат ментори на 12 участници, с които да продължат към втория етап от музикалното състезание – вокалните двубои.

След като всеки от тях бе попълнил местата в тима си, изненадващо се оказа, че зад кулисите на шоуто ги очаква последният кандидат от кастингите на тъмно. За изненада на журито и зрителите водещите Pavell & Venci Venc’ обявиха, че треньорите получават правото да се борят за 13-и талант в отбора си.

Енергичното изпълнение на песента „Заедно“ получи четири обърнати стола, а 25-годишният Иван Лазаров мигновено спечели любовта на публиката и признанието на Графа, че е „велик“. Въпреки че всички треньори го пожелаха, певецът със собствена група избра да продължи с Влади Ампов и така зае извънредното, тринайсето място в неговия тим.

„Щастлив съм, че Иван е в отбора на победителите. Не съм очаквал такъв звезден завършек на кастингите на тъмно“, призна Графа, който влезе в историята на шоуто като първият треньор с повече от 12 участници за вокалните двубои. В неделя вечер сред тях се класира и 21-годишната италианка Джулия Каваньоли, която го впечатли с мощно изпълнение на „Adagio“ и признанието, че е майстор на пицата и пастата.

Преди да бъде обявен извънредният регламент в последните кастинги на тъмно, първият деактивиран червен бутон бе този на Камелия, която запълни окончателно групата си от певчески таланти, като добави 15-годишната Александра Бачева.

Тийнейджърката от Златица впечатли фолк дивата със смелостта да изпълни една от най-трудните български класики – песента „Осъдени души“ на Лили Иванова. „Тази година отборът ми е много по-различен от всички, които съм имала досега“, похвали се Камелия преди да се отдаде на заслужена почивка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!