БГ изпълнителите Gabby G и Mishel с международно признание

Международен канал със стотици хиляди последователя в най-голямата платформа за видео споделяне избра кавъра на „Señorita“ на българите Gabby G и Mishel за един от най-добрите в света. Съвместният проект между новоизгряващите поп звезди се нарежда редом до държави като САЩ, Канада, Австралия, Южна Корея, Полша, Франция, Бразилия и др.

„Не можем да повярваме, че това е реалност. Направихме кавъра на “ Señorita“ с изключително много любов и не сме предполагали, че е възможно да постигнем такъв успех. Радваме се, че трудът ни е оценен и прославяме името на България. „, споделят Gabby G и Mishel.

Gabby G е новото попълнение в поп отдела към музикална компания Hit Mix Music. По-рано тази година тя публикува дебютната си песен „Краен Срок“, която изпълни на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Пловдив. Песента обединява международен екип от три държави – Швеция, България и Македония и бързо се превърна в една от любимите песни на младата аудитория, която не спира да залива изпълнителката с положителни коментари и пожелания за успех. Освен последите два концерта на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Благоевград и София, тази година Gabby G ще се присъедини и към One Love Tour в Бургас, Скопие и Стара Загора, където е подготвила специална шоу програма за всички меломани.

Mishel е младият изпълнител, който всички сравняват с Шон Мендес, благодарение на което почти незабавно получи етиката на негова българска версия. В пространството се говори все по-силно, че именно Mishel е вторият поп изпълнител в музикална компания Hit Mix Music, но все още от компанията запазват мълчание и държат почитателите им в напрежение. Въпреки това, 17 годишният младеж сподели в социалните мрежи, че ще представи дебютната си песен през есента на тази година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!