Атанас Стоев - Канара и Надя празнуват любовта си

Атанас Стоев – Канара и Надя празнуват любовта си

Атанас Стоев – Канара и Надя празнуват любовта си. Датата 27 септември е паметна за ръководителя на орк. “Канарите“ и певицата, защото на този ден преди 30 години двамата официално се венчават.

В неделя семейство Стоеви да отпразнува своята Перлена сватба, чието название напомня за това, че тридесет години, преживени заедно, се нанизват като перли в огърлица. Те са още символ на целомъдрие, чистота и вяра, както и на една истинска красива любов.

“Да, не съм егоист, но искам още толкова“ – признава с усмивка Атанас Стоев пред „Планета“ и допълва: „С обичта, годините вървят леко и неусетно“.

Неговата съпруга Надя също е категорична, че тези 30 години са отлетели толкова бързо, че още толкова й се виждат малко.

“Затова си пожелаваме да бъдем само здрави, да сме винаги един до друг, а децата и внуците ни да са до нас и да се разбираме както досега. На Мариана, Стоян и Атанас желаем да продължат традицията и да имат дългогодишен брак с техните половинки“ – казват те.

Надя и Атанас Стоев избраха да отбележат годишнината с разходка до Бачковския манастир, където са сключили църковния си брак, а след това си подариха романтичен обяд в ресторант в Пловдив.

Вечерта пък семейство Стоеви посрещна в компанията на свои близки приятели, с които вдигнаха наздравица за още много щастливи дни.

 

2 коментара към “Атанас Стоев – Канара и Надя празнуват любовта си”

  • Леля Минка №58 каза:

    Надя празнува, че успя да излъже дъртака за пари. Много жлъчна, злобна и хитра женица. Ще я изселим от Катуница, подписката е готова!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!