АРТи разбива митовете са себе си

АРТи разбива митовете за себе си. Най-новото лице в “Пайнер” представи първия си клип за компанията – “Късаш и хвърляш”, който за по-малко от месец направи над 1 милион и 300 000 преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube.

Междувременно в публичното пространство започнаха да витаят поне три мита за певеца, които той разби. АРТи категорично отрече слуха, че е син на руски олигарх.

“Това е тотална лъжа. Плюс това хората не разбират значението на думата олигарх. Това е една прослойка от хора, които са Топ 1000 в целия свят, от руснаците има сто олигарха. Аз ако бях син на руски олигарх, щях да съм си направил всичко красиво тук в България, като един малък Рай” – казва той в „Звездно“.

На въпроса дали ходи с момичето от новия си клип, изпълнителят с усмивка внася яснота какви точно са отношенията му с красавицата Бояна Генова.

“Ние сме много добри приятели, тя е страхотен човек. Между другото, родени сме на една дата, на 23 декември, много добре се разбираме и не знам дали си струва да развалим това хубаво приятелство с други взаимоотношения” – подчертава изпълнителят.

Третият мит за младия изпълнител е, че е баща. Той признава, че в момента дори не е обвързан и не си търси приятелка, защото е малко разочарован в любовен план.

“Не знам какво се случва. Не ми върви в любовта, понеже от доста време излизам и влизам от връзка във връзка. По някакъв начин все не стигаме с дадената жена до следващ етап. Няма развитие, а мен това не ме устройва” – споделя той.

Пред водещата Петя Костуркова АРТи разкрива, че в момента работи върху две нови парчета. Първото може да се определи като влогърска песен. Със свои приятели, с които се снима в уеб сериала “Типично”, имат от доста време тази идея.

“Парчето е хубаво. Ние трябваше да го изкараме още на 1 ноември, понеже всички останали влогъри в интернет си направиха техни парчета, а ние останахме по-назад и нямаме. Искаме песента да се казва “Типично – Типичен”. Ще бъде доста интересна, доста странна песен. Понеже е с трима характерни персонажи, в които всеки може да се припознае. Парчето е забавно, трябва да снимаме само клип и в края на март – началото на април, го пускаме” – обяснява певецът.

За началото на лятото подготвя рак-так-так тупалка, с която се надява да придобие още по-голяма популярност. АРТи споделя, че залага изключително на него, защото вярва, че точно това парче ще го изстреля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!