АРТи на романтична ваканция с известна моделка / ВИЖ

Тийнидолът запозна приятелката си с родата в Москва

АРТи е с нова изгора, при това отново моделка, но този път е и известна. Става въпрос за Велина Узунова, която доби популярност преди години покрай конкурса „Мис България“.

Двамата прекараха романтична ваканция в Москва, където са влезли в ролята на репортери, спирайки на „Червения площад“ случайни руснаци, за да ги разпитват за мнението им за българите. Оказа се, че московчани са впечатлени от българките и природата ни.

Според запознати, визитата на АРТи и Велина в руската столица никак не е случайна. Именно в Москва живее семейството на изпълнителя, а екскурзията е била повод да запознае моделката с родата.

Във видеото, качено в канала на певеца в YouTube, се виждат и неговата майка и баба в компанията на Велина. Явно семейството му я одобряват за бъдеща снаха.

Очаква се именно Узунова да бъде лице в новия клип на младата звезда на „Пайнер“, тъй като в последните години той по традиция снима актуалните си половинки в клиповете.

4 коментара към “АРТи на романтична ваканция с известна моделка / ВИЖ”

  • Обективен каза:

    По скоро с а били в Москва да си избират рокли двете, отколкото на романтична ваканция.

  • Чичко Паричко каза:

    Този е пълен гейтак ! Наснимал се е с поредната кифла за параван, ама кой му вярва….

  • S7 каза:

    Пак ли ти е руска педераския измислена, колко пъти трябва да ти се казва да се разкараш и да не се връщаш руски изпидерастен боклук противен??

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!