АРТи: Мъжете шофьори у нас имат проблеми с нервите

Тази неделя АРТи и още шестима млади, успели и популярни мъже, ще седнат зад волана, за да се включат в автомобилно състезание в подкрепа на кампания за безопасно шофиране, съобщават от Планета ТВ.

Инициативата е организирана от Националното движение “Овация за отговорни млади шофьори“ и се провежда под патронажа на Държавна Агенция “Безопасност на движението по пътищата”.  “Авто Овация – Пролет 2019” ще се проведе на 21 април от 12:00 часа на паркинга на Националния стадион “Васил Левски“ в София.

“Хората ме познават като певец в медийното пространство. Като шофьор съм внимателен, дисциплиниран, адекватен и мислещ за обстановката около себе си. За мен високата скорост е пагубна. Лично на мен не ми влияе добре и аз не я харесвам, въпреки че съм карал коли, които са доста мощни“ – споделя АРТи и допълва: „Мъжете шофьори у нас имат проблеми с нервите и поради тази причина често се вкарват в неприятни ситуации на пътя. Често показват и мускули на пътя – пилят гуми, карат бързо. С тази кампания искаме да наблегнем на безопасността и на това, че скъпата кола не трябва да се кара бързо“.

АРТи е категоричен, че слагането на предпазния колан е първото нещо, което трябва да направиш, когато влезеш в колата, а в случай на инцидент, най-важно е човек да остане спокоен, защото само така може да предприеме най-адекватна реакция, а в противен случай започва паника, която почти винаги е лош съветник.

Певецът разкрива, че има и една мечта: “Винаги съм искал да си взема Волга. Мисля, че се води 24, с четири врати, да я направя двуврата, да й сложа хидравлика и някой ден ще го осъществя“.

5 коментара към “АРТи: Мъжете шофьори у нас имат проблеми с нервите”

  • АРТи каза:

    Аз съм руска педераскиня просеща внимание, не ми се получава, все повече ме мразят и ненавиждат, но нали съм нагъл педал като няма с какво да блесна ще си плащам за евтин ПР и показвам тъпата си мутра вместо да си хвана кошницата с първата Сиберия и към Мамаша Пабеда Наша да се скрия и да не се покажа повече.
    Да шофьорите са изнервени като ме видят им става лошо и си казват:
    – Пак този руски, грозен педераст се показа ще върти, ще сучи докато не попадне на някой по-отчаян от него, който да го на*бе насред полето, след което ще търси други…

  • Милка каза:

    АрЧи наистина е от този тип хора, който публиката не ги иска, обаче те се натискат, та натискат да се показват. Затова е и цялата тази омраза към него. Сори, пич, просто не си интересен за хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!