АРТи: Искам сили, за да променя нещата

АРТи е доста активен в социалните мрежи и наред с новите си музикални проекти, често провокира своите последователи с постове и любопитни видеа от своето ежедневие.

Едно от последните му включвания в неговия Instagram е от Москва: “Хора, тук е мръсна зима! Но това не означава, че не мога да нося новите ми супер яки очила и да си хапвам сладолед! Нали?! Вече мечтая само за плаж, слънце и лято!” – казва изпълнителят.

Феновете му го поздравяват за новата визия с брада като не липсват и доста закачки.

“Най-накрая да те видя с брада. А за сладоледа и зимата, то там това си е нормално, хахаха!”, “Добре дошъл, в клуба на брадатите!”, “Олеее, не си пускай брада!” – коментират някои от тях.

АРТи дава откровен отговор пред почитателите си към какво се стреми.  Както винаги певецът е директен, оригинален и позитивен, с което печели все повече симпатии.

“Искам сили, за да променя нещата, които мога да променя. Смирение, за да приема нещата, които не мога да променя. И най-вече мъдрост, за да мога да различавам едното от другото! Но в крайна сметка, каквото и да правя – искам просто да бъда щастлив! За съжаление обаче, в 21 век, ние обичаме да усложняваме всичко…” – заявява той.

2 коментара към “АРТи: Искам сили, за да променя нещата”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!